Open huis DVO

van 09:00 tot 22:30 Gratis Esdoornlaan 2 3319 XD Dordrecht Jongeren, Kinderen, Ouderen, Volwassenen
Van 16 apr
Tot 21 apr

In de week van maandag 16 april t/m zaterdag 21 april houdt gymnastiekvereniging D.V.O. open huis. Er wordt lesgegeven in het eigen clubgebouw aan de Esdoornlaan 2 in de wijk Dubbeldam, én op twee andere locaties. D.V.O. is een bloeiende vereniging waar voor alle leeftijdscategorieën en voor elk wat wils wordt aangeboden.

Er wordt bij voorkeur gewerkt met gediplomeerde leiding en aan de opleiding hiervoor wordt veel tijd, energie én geld gespendeerd, zodat ook in de toekomst het niveau van de lessen gewaarborgd zal blijven. Het aanbod in deze open week betreft een grote verscheidenheid aan gymnastiek-, aerobic-ballet- en kleuterlessen; daarnaast combitrainingen voor dames senioren, line-dance, zaalvoetbal en sport en spel voor dames én heren.

Voorafgaande aan deze week zullen de leden flyers verspreiden onder vrienden en klasgenoten, waarin exact staat vermeld in welke lessen bij aanmelding kan worden ingestroomd. Genoemde flyers zijn óók in het clubgebouw verkrijgbaar, zodat van tevoren kan worden bepaald waar de belangstelling naar uit gaat.

Uiteraard vindt u genoemde informatie óók op de website van D.V.O. en op Facebook.

Speel je al langer met de gedachte om wat aan de conditie te gaan doen, maak dan nu gebruik van dit aanbod. De leiding van D.V.O. zal u hartelijk ontvangen.

Delen

Waar

Gymnastiekvereniging DVO Dordrecht
Esdoornlaan 2 3319 XD Dordrecht

Organisatie

Gymnastiekvereniging DVO

www.dvo-dordrecht.nl