Open dag tennisvereniging C.C.

vanaf 11:00 Gratis Schenkeldijk Beneden 1, 3328 Dordrecht, Nederland
30 maart

In Nederland gaan meer dan één miljoen mensen jaarlijks de tennisbaan op en daarmee is tennis de tweede sport van ons land. Of je nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of wilt starten: tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en alle niveaus, een echte lifetime-sport. Daarnaast is tennis gezond, ontspannend en je kunt het spelen wanneer het jou uitkomt. Lekker sporten in de buitenlucht. Tennis is ook één van de weinige sporten die zeer geschikt is om ook als ouder samen met je kind(eren) te spelen. Maar tennis wordt nóg leuker als je het met elkaar deelt. Daarom organiseert tennisvereniging C.C. op zaterdag 30 maart een open dag op ons prachtige groene park aan de Schenkeldijk.

Het thema van de dag is ‘Tennis. Love the game’. De perfecte gelegenheid voor leden om hun liefde voor de sport te delen met al hun vrienden, familie, collega’s en kennissen. En voor niet-leden is het een laagdrempelige en gezellige manier om kennis te maken met tennis en uiteraard met C.C.. Van 11.00 tot 14.00 uur is iedereen van harte welkom om op het tennispark aan de Schenkeldijk 13 samen een balletje te komen slaan. Deelname is gratis, bezoekers hoeven alleen maar je sportschoenen aan te trekken – de club zorgt voor rackets en ballen. C.C., de mooiste, grootste en leukste tennisclub van Dordrecht met 4 gravel- én 7 smashcourtbanen, ruim 700 leden en een geheel opgeknapt clubhuis.

Tussen 11 en 14 uur kunt u een (proef) balletje slaan met één van onze vijf trainers van tennisschool Maximus of zich inschrijven voor “maak kennis met tennis (5 tennislessen voor 30 euro)”. Wanneer u zich op de open dag aanmeldt als lid, zijn deze 5 lessen zelfs gratis!

Vanaf 16 uur vindt een openingstoernooi plaats, waarvoor ook niet-leden zich kunnen inschrijven.

Ga naar www.tennisverenigingcc.nl voor meer informatie over onze open dag en/of onze vereniging.

Delen

Waar

Tennisvereniging CC
Schenkeldijk 13 3328 LA Dordrecht