Life Goals Dordrecht – in de Nationale Sportweek

van 16:00 tot 19:00 Gratis Energieplein, Noordendijk, Dordrecht, Nederland Volwassenen
20 september

Life Goals Dordrecht organiseert een besloten mini event op het Energieplein in Dordrecht op dinsdag 20 september.

Dordrecht is gaststad Nationale Sportweek 2022

Dordrecht is gaststad van de NOC*NSF Nationale Sportweek 2022. Van vrijdag 16 t/m zondag 25 september zijn er in onze stad veel activiteiten!
Naast Dordrecht zijn Alphen aan de Rijn, Amstelveen en Lelystad de andere gaststeden. De NOC*NSF Nationale Sportweek is dit jaar van vrijdag 16 september tot en met zondag 25 september. Het doel is om zoveel mogelijk mensen in Nederland te enthousiasmeren om te sporten en te bewegen, allemaal op hun eigen manier.

De NOC*NSF Nationale Sportweek maakt zichtbaar hoe iedereen kan genieten van sport en beweging. Door heel Nederland organiseren gemeenten, sportbedrijven en sportclubs activiteiten om iedereen die nog niet of niet meer sport of beweegt hier kennis mee te laten maken.

De vier steden zetten lokaal sport extra in de schijnwerpers. Tien dagen lang zijn er voor hun inwoners allerlei extra activiteiten. De steden zijn hiermee een voorbeeld, maar ook andere plaatsen en gemeenten kunnen de NOC*NSF Nationale Sportweek inzetten om hun lokale sport- en beweegaanbod te promoten.

Life Goals zal ook van de gelegenheid gebruik maken om tijdens de Nationale Sport Week sociaal kwetsbare mensen onder de aandacht te brengen. Dit doen we door een mini-event te organiseren voor al onze sportdeelnemers die aangesloten zijn bij het Life Goals programma in gemeente Dordrecht. Door op maatgemaakte sportprogramma’s aan te bieden, draagt Life Goals bij aan een samenleving waarin niemand buitenspel staat. De sportdeelnemers zullen tijdens dit mini-event tegen elkaar gaan voetballen op het Energieplein. Hierdoor laten we zien wat de kracht van sport is aan iedereen, maar ook vooral aan zorginstellingen en toekomstige samenwerkingspartners. Wij hebben de overtuiging dat sport van grote waarde kan zijn voor iedereen!

Van 16:00u tot 19:00u is het Life Goals mini-event. U bent van harte welkom om onze sportdeelnemers aan te moedigen. Ga het gesprek aan met één van onze Maatschappelijke Sportcoaches en/of sportdeelnemers, zie en hoor wat sport voor hen betekent! Meer informatie via Dordt Sportcoach Manuela Louhenapessy: ms.louhenapessy@dordrecht.nl óf bel: 078 770 4403

Delen

Waar

Energieplein
Energieplein, Noordendijk, Dordrecht, Nederland

Organisatie

Leger des Heils, Yulius & Stichting Life Goals Dordrecht