Kick-off OldStars Walking Football FC Dordrecht

van 11:00 tot 13:00 Gratis Krommedijk 210 3312 LH Dordrecht Ouderen
10 juni

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst de OldStars Walking Football, waarbij er in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Tijdens een partijtje mag er niet gerend worden, geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Dit zijn de basisprincipes van een nieuwe voetbalvorm voor 55-plussers die op hun oude nog lekker actief bezig willen zijn, waarbij het ontmoeten en de gezelligheid, naast de training, hoog in het vaandel staan.

FC Dordrecht vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn in Dordrecht. Op dit moment lopen er meerder MVO projecten bij FC Dordrecht, o.a. Playing for Success, Rugdekking en Alleen jij bepaalt.

In samenwerking met de gemeente Dordrecht en het Nationaal Ouderenfonds hebben wij als doel om in het nieuwe seizoen een FC Dordrecht Oldstars Walking Football team te realiseren.

In de bijgevoegde flyer en op onderstaande link is er verdere informatie te vinden. We hopen u te mogen verwelkomen op zondag 10 juni.

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar jordy.valkestijn@fcdordrecht.nl of te bellen naar 078-6130000

Informatie: http://www.fcdordrecht.nl/2018/05/24/kick-off-oldstars-walking-football-fc-dordrecht/

 

Delen

Waar

FC Dordrecht
Krommedijk 210 3312 LH Dordrecht

Organisatie

Jordy Valkestijn

078 613 00 00

Jordy.valkestijn@fcdordrecht.nl