Heropening Cruyff Court Stadspolders

van 15:00 tot 18:00 Gratis Selma Lagerlöf-Erf 186, 3315 AT Dordrecht, Nederland Jongeren, Kinderen
07 november

Het Cruyff Court in Stadspolders was aan vervanging toe, eerder dan verwacht, en dat is vooral te danken aan het vele gebruik dat ervan gemaakt wordt. Gemeente Dordrecht en de Cruyff Foundation sloegen de handen ineen. De afgelopen weken is hard gewerkt aan de renovatie, een nieuw kunstgrasveld en vervanging van het hekwerk. Op woensdag 7 november wordt het Cruyff Court feestelijk heropend door Wethouder Stam.

De officiële heropening vindt plaats om 15:00uur. Tot 18.00 uur staan er allerlei activiteiten op het programma, zoals FIFA games, XL-spellen, voetbal én een meet & greet met FC Dordrecht spelers! Iedereen is welkom, deelname is gratis. Het programma wordt aangeboden door Speelotheek Pip & Zo, R-Newt, FC Dordrecht, COKD en Toppie Dordrecht, met ondersteuning van gemeente Dordrecht (team Sport).

Deze en andere partijen gaven op 19 september jl. met ondertekening van een convenant aan in de toekomst het veld te gebruiken en vooral door samenwerking het Cruyff Court een grotere betekenis voor de buurt te laten krijgen, zodat jong en oud er een balletje kunnen trappen. Lees meer hierover in dit verhaal.

Delen

Waar

Cruyff Court Stadspolders
Selma Lagerlöf-Erf 186 3315 AT Dordrecht

Organisatie

Speelotheek Pip & Zo, R-Newt, FC Dordrecht, COKD, Toppie Dordrecht, met ondersteuning van gemeente Dordrecht (team Sport)
Contactpersoon: Coen Merkx
cp.merkx@dordrecht.nl