Gratis jeugdclinics IJssport in Dordt (dec)

van 09:30 tot 13:00 Gratis Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 Dordrecht, Nederland Kinderen
15 december

Maak kennis met de fantastische ijssporten die Dordrecht te bieden heeft!

Voor kinderen van 4 tot 10 jaar om kennis te maken met de Dordtse ijssporten:

Zondag 17 november van 9.30 – 13.00 uur: GRATIS CLINICS IJssport in Dordt tijdens het recreatief schaatsen.
Zondag 15 december van 9.30 – 13.00 uur: GRATIS CLINICS IJssport in Dordt tijdens het recreatief schaatsen.
Zondag 19 januari van 9.30 – 13.00 uur: GRATIS CLINICS IJssport in Dordt tijdens het recreatief schaatsen.
Locatie: Sportboulevard Dordrecht, Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 AX Dordrecht.

Voor kinderen van 4 tot 10 jaar zijn er gratis jeugdclinics tijdens het recreatief schaatsen, om kennis te maken met de fantastische Dordtse ijssporten:

Aanmelden kan onderaan de pagina!

 

 

IJshockey

Ben je tussen de 4 en 10 jaar en wil je gewoon leren schaatsen of zelfs misschien echt gaan ijshockeyen? Dan is de ijshockeyschool van ProClass Lions de eerste stap. Er zijn een aantal basisvaardigheden, waar je op de ijshockeyschool naartoe werkt. Samen met alle andere kinderen doe je mee aan oefeningen en spelletjes op het ijs en wordt je steeds beter in het schaatsen. We kunnen je al leren schaatsen vanaf het moment je zelf nog graag met een stoeltje schaatst en je bent al welkom vanaf 4 jaar! De eerste 3x kun je GRATIS deelnemen!

Kunstschaatsen

Kunstrijvereniging De Drechtsteden (afgekort DDD) is een grote vereniging met een uitgebreid lesaanbod. Kom eens kijkje nemen op de ijsbaan en kom zelf schaatsen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches. Er is lesaanbod op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle leeftijden (vanaf 4 jaar) worden de lessen in kleine groepjes aangeboden. Instromen is op elk niveau en wekelijks mogelijk.

Langebaan/shorttrack

Jongens en meisjes kunnen bij ons al vanaf 6 á 7 jaar terecht om te leren schaatsen, waarbij er veel aandacht is voor techniek, behendigheid en coördinatie. De trainingsgroepen zijn klein, waardoor de rijders veel persoonlijke aandacht krijgen. Zo leer je op jonge leeftijd bij ons al goede bochten rijden. En als je het leuk vindt kun je ook al snel aan wedstrijdjes meedoen tegen leeftijdgenootjes van andere verenigingen. De snelheid zal verder steeds meer gaan toenemen, tot je schuinhangend met één hand aan het ijs de bocht door snelt. De eerste 2 (proef)lessen mag je gratis meedoen!

Delen

Waar

Sportboulevard Dordrecht
Fanny Blankers-Koenweg 10 3318 AX Dordrecht

Organisatie

IJssportinDordt is een initiatief van de aanbieders van schaatssporten in Dordrecht voor informatievoorziening en de mogelijkheden deze fantastische ijsporten te beoefenen als sport.