EK Shorttrack 2019

vanaf Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 Dordrecht, Nederland Iedereen
Van 11 jan
Tot 13 jan

Dordrecht is in 2019 wederom trotse gastheer van een internationaal topsportevenement: de Europese Kampioenschappen Shorttrack, van 11 tot en met 13 januari in Sportboulevard Dordrecht.

Na het succes van het uitverkochte WK Shorttrack 2017 in Ahoy Rotterdam, racen de Nederlandse shorttrackers opnieuw voor de ogen van het thuispubliek voorbij tijdens het EK Shorttrack in Dordrecht. Niet alleen teamNL kijkt uit naar het event in de Sportboulevard Dordrecht, ook voor internationale rijders is het EK in Nederland een hoogtepunt van het seizoen. Met uitzinnig publiek, show en entertainment rond de races, is het een uniek evenement op de internationale shorttrack kalender.

Dordrecht is voor de vijfde keer gastheer van een aansprekend internationaal shorttrackevenement. In 2012, 2016 en 2017 was de stad gastheer van de World Cup en in 2015 werd het EK Shorttrack in de Sportboulevard gehouden.


Info & tickets:

Beleef het mee in ‘ons’ Dordrecht. Ga naar schaatsen.nl voor het programma en overige informatie. Het evenement is inmiddels compleet uitverkocht, maar de wedstrijden zijn live te zien op NOS.nl en mogelijk live op NPO.

Het EK Shorttrack is meer dan topsport alleen.
Wil je zelf schaatsen, andere wintersporten ervaren, genieten van entertainment of handtekeningen scoren? Ook dan ben je in Dordrecht aan het goede adres! Vanaf 1,5 uur voor de races tot 1,5 uur na de races zijn alle shorttrackfans welkom in het Clubhuis en op de Rabo IJstijd baan. Hier kan je genieten van lekker eten en drinken, vinden optredens plaats, zijn er handtekeningensessies met de Nederlandse shorttrackers en nog veel meer!

Delen

Waar

Sportboulevard Dordrecht
Fanny Blankers-Koenweg 10 3318 AX Dordrecht