Drechtsteden Winterspelen

van 18:00 tot 23:00 Gratis/ Goede doel Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 Dordrecht, Nederland Iedereen
18 maart

Op maandagavond 18 maart 2019 zal de eerste Drechtsteden Winterspelen plaatsvinden in de Sportboulevard Dordrecht.

Kijk voor alle informatie op: www.schaatsenvoorhetleven.nl

 

Schaatsen voor het Leven

Het ongekend mooie herfstweer is door de meeste Nederlanders met vreugde begroet. Dat geldt echter niet voor de organisatoren van het ijsevenement ‘Schaatsen voor het leven’. Al snel na de perspresentatie werd duidelijk dat de winter in de beleving van de meeste Drechtstedenaren nog ver weg is. De reacties op dit initiatief zijn heel positief, maar de inschrijvingen laten op zich wachten.

Het bestuur van het Vriendenfonds van het Albert Schweitzer ziekenhuis heeft daarom besloten, in goed overleg met de betrokken partners, het evenement te verplaatsen naar het eind van de winter.

De nieuw gekozen datum, maandagavond 18 maart 2019, maakt het mogelijk om zoveel mogelijk deelnemers en sponsoren in een meer winterse sfeer te benaderen.

Tegelijkertijd is er voor gekozen het programma compacter op te zetten. In overleg met Sportboulevard Dordrecht heeft het bestuur besloten het accent te leggen op de schaatsronden van 1, 5 en 10 kilometer; een opzet die het mogelijk maakt om het programma op de maandagavond plaats te laten vinden.

Elk jaar wordt bij ruim 13.000 Nederlanders longkanker vastgesteld. Dr. Erik von Meyenfeldt en zijn team gaan elke dag opnieuw de strijd aan tegen deze vreselijke ziekte. Zij hebben daarbij onze steun keihard nodig.

Delen

Waar

Sportboulevard Dordrecht
Fanny Blankers-Koenweg 10 3318 AX Dordrecht

Organisatie

Vriendenfonds Albert Schweitzer ziekenhuis