Dordt Fit

van 12:00 tot 17:00 Gratis Statenplein, Dordrecht, Nederland Jongeren, Kinderen, Ouderen, Volwassenen
10 juni

Zondag 10 juni 2018 zullen verschillende sportaanbieders van Dordrecht zich presenteren in de binnenstad. Er zijn activiteiten te doen voor jong en oud, zoals een klimmuur, Longboarden, voetbal en nog veel meer!

Op 10 juni ontdekken bezoekers aan de Dordtse binnenstad  hoe Dordt Fit blijft. Op zes locaties geven een twintigtal sportverenigingen demonstraties en je kunt terecht voor informatie en advies. Natuurlijk kunnen bezoekers ook zelf meedoen aan diverse activiteiten.

In samenwerking met Dordt Sport zijn diverse sportverenigingen geënthousiasmeerd om te laten zien hoe leuk hun vereniging is en wat de sport in houdt. Naast de bekende sporten zoals badminton, handbal en voetbal staan er ook verrassende sporten op het programma.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan de klimwand van the Mountain Network of de geheel nieuwe sport You.Fo. Deze sport is een soort combinatie van frisbeeën en hockey en speel je samen of in teamverband. Een overzicht van de locaties en deelnemende verenigingen staat op de website.

Dordt Fit wordt georganiseerd door het Platform Ondernemers Binnenstad Dordrecht. De POBD is een vereniging die als doel heeft het winkel- en horecabezoek aan de Dordtse binnenstad te stimuleren. Dat doet ze door activiteiten, evenementen en projecten te helpen organiseren en financieel te ondersteunen. In het laatste weekend van september wordt door de POBD ook het evenementen Dordrecht Pakt Uit georganiseerd.

Meer informatie over het programma is na te nalezen op www.dordtfit.nl of www.facebook.com/dordtfit

Delen

Waar

Eventlocatie Statenplein
Statenplein, Dordrecht, Nederland

Organisatie

Ifor Schrauwen i.s.m. POBD

[email protected]

www.pobd.nl

 

Dordtsport.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Bekijk onze privacyverklaring.