ApeXa 4Kids Zomerkamp!

van 08:30 tot 16:30 Zie info. Middelweg 12, 3312 AL Dordrecht, Nederland
Van 20 aug
Tot 22 aug

THE SUMMER TO NEVER FORGET!!

Wil jij deze zomer een kamp meemaken dat je nooit meer vergeet? Check dan in bij de zomer(dag)kampen van A4K! Drie dagen lang mag jij jezelf bewijzen tijdens supervette activiteiten. Op het water, in het water, naast het water. Zweten en ploeteren, je grenzen verleggen en dingen doen die je nog nooit gedaan hebt!!

 

APEXA 4KIDS IS GERICHT OP HET NAJAGEN VAN DROMEN EN DEZE ZOMER GAAN WE NEXT LEVEL!!

Wij gaan verder dan je bezighouden met leuke activiteiten. Je gaat jezelf tegen komen, maar daar ga je ook veel van leren. Bij de ‘A4K Summercamps’ ga je met meer BAGAGE naar huis dan dat je kwam! En dat is wat A4K UNIEK maakt!

DAGPROGRAMMA

A4K Summercamps zijn OVERDAG van dinsdag t/m donderdag. Iedereen is om 8.30 welkom voor de inloop en het programma start om 9.00. Om 15.30 is het programma afgelopen en mag je naar huis. Wil je nog even blijven spelen? Geen probleem! Tot uiterlijk om 16.30 kan je opgehaald worden.

OUDERS VS KINDEREN

Een UNIEK onderdeel in het Summercamp is de ParentCHALLENGE. Wil jij met je kampmaatjes de strijd aangaan met je vader, moeder, oom, oma of weten wij veel wie?
Geef je dan op voor de 4e dag waarop we de ParentCHALLENGE organiseren. De absolute klapper waar jij je geleerde skills kan laten zien!

De prijzen zijn:

– 3-daags A4K Summercamp:                                     119,- p/kind
– Ieder volgend kind uit hetzelfde gezin:                  89,- p/kind
– 4e dag ParentCHALLENGE:                                        10,- p/kind
– 4e dag ParentCHALLENGE:                                        15,- p/volw.

Delen

Waar

Jeugddorp
Middelweg 12 3312 AL Dordrecht

Organisatie

ApeXa 4Kids
Johan van Ballegooijen
johan@apexatraining.nl