3×3 Streetball Masters Basketbal

van 13:00 tot 19:00 Toeschouwers: gratis | Deelname team: € 45,- Statenplein, Dordrecht, Nederland Jongeren, Kinderen, Volwassenen
26 augustus

Op zondag 26 augustus organiseert de Dordtse basketbalvereniging Rowic in samenwerking met de Nederlandse Basketbal Bond de 3×3 Streetball Masters in Dordrecht. 3 tegen 3 basketbal wordt een Olympische Sport en wil jij hier kennis mee maken? Kom dan op 26 augustus naar de binnenstad van Dordrecht en doe mee!

Let op: De meest actuele informatie is te vinden op de website van Rowic.

Inschrijven Streetball Masters 2018/2019

Teams, bestaande uit minimaal 3 en maximaal 4 spelers, kunnen zich inschrijven voor verschillende leeftijdscategorieën. De leeftijd van de oudste speler is bepalend voor de categorie waarin je het team in dient te schrijven.

Inschrijven via play.fiba3x3.com

Persoonlijk account 3×3

Heb je nog geen 3×3 account als speler dan dien je die eerst aan te maken voordat je een team kan samenstellen. Elke spelers heeft een eigen account nodig.

Stap 1: Je kan een 3×3 account aanmaken via: play.fiba3x3.com
Wanneer een speler een account heeft kan men deze pas aan het team en toernooi toevoegen. Zorg dat alle spelers een account hebben voordat je je team gaat aanmelden.

TEAM Inschrijven

Stap 2: Meld je team aan via: play.fiba3x3.com.

Log in met je 3×3 accountgegevens
Kies het event
Kies de categorie
Voeg de juiste spelers toe (wanneer een speler nog geen account heeft dient deze eerst aangemaakt te worden)
Betaling

Stap 3: Voldoe de betaling via een van de volgende opties:

https://www.basketball.nl/3×3-basketball/inschrijven/streetball-masters-20182019-

De inschrijving is compleet wanneer alle spelers aan het team zijn toegevoegd in play.fiba3x3.com en de betaling is voldaan.

Inschrijftermijn Streetball Masters events

Je kan tot 3 dagen voor het event inschrijven. Dus als er zaterdag een toernooi is dan kan je tot en met de dinsdag 23:00 uur inschrijven. Let wel op: wanneer een event vol is, kan de inschrijving eerder sluiten. Wees er dus op tijd bij om teleurstelling te voorkomen.

Vragen

Heb je vragen over de inschrijving of over Streetball Masters? Neem dan contact met ons op via: streetballmasters@basketball.nl

Delen

Waar

Eventlocatie Statenplein
Statenplein, Dordrecht, Nederland

Organisatie

Basketbalvereniging Rowic

E-mail: evenement@rowic.nl

Website: www.rowic.nl