Ready 2 Race Schoolclinics

De tweede etappe van de Tour de France Femmes avec Zwift 2024 start in Dordrecht. Drie van de acht etappes zullen in Nederland plaatsvinden, waarvan op dinsdag 13 augustus de start op het Energieplein. De stad veranderd langzamerhand in een gele wielerstad Om de kinderen ook alvast in de stemming te brengen, organiseren we samen met Team Visma | Lease a Bike een gratis sportactiviteit voor basisschool- en de eerste- en tweedejaars VO leerlingen.

Op donderdag 27 en vrijdag 28 juni vinden op het afgesloten wielerparcours van wielervereniging de Mol de Ready 2 Race Schoolclinics plaats. Hierbij worden de leerlingen uitgedaagd door begeleiders van Visma | Lease a Bike om zo kennis te maken met de wielersport, waarbij plezier voorop staat. De clinic duurt een uur per klas (max 30 leerlingen). De clinic is geheel gratis.

De groepen 1 t/m 6 doen mee op hun eigen fiets. Voor de groepen 7, 8 en de eerste 2 VO klassen staan racefietsen klaar. Het enige dat we van de scholen vragen is dat ze zelf naar het wielerparcours komen met minimaal 1 docent per klas. Als de kinderen beschikken over een eigen helm mogen ze die meenemen. Mocht dat niet het geval zijn dan regelen wij ook de helmen voor de deelnemers.

Wil je meedoen? Inschrijven kan door onderaan deze pagina het formulier in te vullen. Inschrijven* kan voor één van de volgende dagen en tijden:
Per schoollocatie maximeel 2 klassen, i.v.m. de beperkte beschikbare plaatsen.
*Vol=Vol. Eerst komt, eerste maalt.

 

 

Ready2Race Schoolclinic

Schrijf hier jouw klas in!

Naam(Vereist)
Maximaal 30!
Op welk dag en tijd wilt u komen met één klas (max. 30 leerlingen)?(Vereist)
Per schoollocatie max. 2 momenten/tijdsstippen