Peuter4daagse

Tijdens de Peuter4daagse gaan kinderen van 2 tot 4 jaar vier dagen op pad. Dat doen we tijdens de Dordtse Sportweek van maandag 23 t/m donderdag 26 september 2024.

Dordrecht heeft dit jaar een Dordtse sportweek en hier maken we dan ook een groot evenement van voor alle leeftijden, waaronder de jongste doelgroep. De pedagogisch medewerkers wandelen dagelijks tijdens de opvanguren van de kinderopvang/peuterspeelzaal minimaal een kwartier langs een zelf uitgezette route. Na afloop van deze vier dagen ontvangen de kinderen een vrolijke, officiële medaille als beloning en mag een feestje natuurlijk niet onderbreken. We hebben een leuke actie. De eerste 10 aanmeldingen ontvangen 2 loopfietsen*! Daarnaast zal er nog een winactie zijn waarbij er nog 15 loopfietsen zijn te vergeven. Meer informatie hierover volgt… deelname is helemaal GRATIS! Wacht dus niet langer en meld je aan! *De loopfietsen zullen na de peuter4daagse geleverd worden.

Een impressie van hoe de peuter4daagse er vorig jaar uitzag? Bekijk dan dit filmpje: Schapenkopjes in beweging – de magie van de motorische ontwikkeling

Meer informatie over hoe de organisatie er precies uitziet? Klik dan hier op het stappenplan.

Vragen? Sportcoach Jongste Jeugd 0-6 jaar: Simone Schot / telefoonnummer: 06-14249696 / mailadres: s.schot@dordrecht.nl 

Inschrijven Peuter4daagse 2024

Hieronder kunt u uw kinderopvang/peuterspeelzaal aanmelden voor de Peuter4daagse.

Naam contactpersoon(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Heeft u nog vragen?