Olympic Moves 2022

Op vrijdag 8 april 2022 april is het zover: de zesde editie van de regionale finale Olympic Moves Dordrecht op sportcomplex Schenkeldijk. Leuk dat jij erbij bent! De opening is van 9:00 tot 9:30 uur, tot dan! Op deze pagina vind je o.a. handige tips, het programmaboekje, de plattegrond en per sport ook de wedstrijdschema’s.

Tips & feiten
– Neem eigen ballen mee om warm te spelen voor de wedstrijd;
– Het is handig om voor je eigen eten en drinken te zorgen, maar er is wel een mogelijkheid om diverse versnaperingen te kopen;
– Wees voorbereid op elk weertype!


Programmaboekjes
Uiterlijk een week voordat het sportevenement plaatsvindt, zullen hier de programmaboekjes per sport staan. Hierin kun je algemene informatie vinden over Olympic Moves, de adresgegevens, contactgegevens van de organisatie, veldindeling, kleedkamerindeling, spelregels en sponsoren.


Plattegrond
Download hier de plattegrond van het terrein.


Let op! Klassenlijst
Voorkom uitsluiting van deelname. Is de teamsamenstelling van uw school bekend, mail de desbetreffende klassenlijsten dan zo spoedig mogelijk naar [email protected]! Dit zodat geen discussie kan ontstaan of een leerling wel of niet in het desbetreffende team mag deelnemen.


Wedstrijdschema’s
Uiterlijk een week voordat het evenement plaatsvindt, staan de wedstrijdschema’s online. Er kunnen dan nog wijzigingen aangebracht worden in verband met late afmeldingen. Houd deze pagina dus in de gaten, hier zullen de meest actuele schema’s staan.


Winactie
Wil jij kans maken op een gesigneerd shirt van FC Dordrecht? Post dan een foto of filmpje van jouw Olympic Moves voorbereiding op Instagram en gebruik de hashtag #OMDordrecht! Let op, de actie loopt tot en met zondag 14 april, maak dus snel een foto en wie weet kun jij de volgende training je nieuwe shirt showen!