Nationale Sportweek 2019

Beste sportaanbieder,

Dordrecht staat van 20 t/m 29 september een week lang in het teken van sport en bewegen tijdens de Nationale Sportweek. We trappen af met het evenement Dordt Fit. Gedurende de week zijn er volop activiteiten in de stad. Een unieke kans voor alle Dordtenaren om te ervaren hoe leuk sporten en bewegen is en hoe divers het aanbod in Dordrecht is.

Wil jij als sportaanbieder iets extra’s organiseren in deze week? Leuk! Meld je aan via onderstaand formulier voor maandag 8 juli. Wij brengen de activiteiten bij elkaar en ondersteunen waar nodig. Er komt een campagne en kalender waarin we alle activiteiten die in die week plaatsvinden groots promoten.

Zo is er is een Ouderen-beweegdag, LHBTI sportdag, sportdag aangepast sporten, watersport evenement en meer! Of organiseren jullie open dagen, gratis trainingen, workshops, leuke acties, kortingen, kennismakingslessen? Het kan allemaal! Laat het ons vooral weten.

 

Aanmelden activiteiten voor de Nationale Sportweek 2019

Dordtsport.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Bekijk onze privacyverklaring.