Nationale Sportweek 2020 in Dordrecht

Ook dit jaar vieren we de Nationale Sportweek in Dordrecht! Van 18 t/m 27 september staat sport in de stad centraal. Op een veilige en verantwoorde manier vinden er allerlei leuke extra sportactiviteiten plaats, naast het reguliere aanbod bij alle Dordtse sportaanbieders, want er is nog veel meer! Dit kun je vinden via de Sportagenda.

We willen dat zoveel mogelijk Dordtenaren meedoen aan sport. Daarbij hoort een compleet overzicht van sportaanbieders. Op deze website staat een handig kaart met welke sport men waar kan beoefenen. Het is belangrijk dat alle sportaanbieders benoemd staan en de contactgegevens juist zijn. Via deze link kom je bij dat overzicht. Staat jouw club in het overzicht en kloppen de gegevens? We horen graag als dit niet het geval is.

Heb je altijd al eens willen roeien, paardrijden, voetballen, gymmen, zwemmen of turnen? Of één van de vele andere sporten uitproberen? Op www.dordtsport.nl/sportaanbieders/ staat een super handige kaart met welke sport je waar kunt beoefenen. De Nationale Sportweek is een mooi moment om kennis te maken met het uitgebreide aanbod van Dordrecht. Vee plezier!

Delen