Dordt Sport Verkiezing

Wie wordt de beste sportman, sportvrouw, sport­ploeg, sportcoach en het sporttalent van Dordrecht over het jaar 2018?

In maart 2019 wordt de jaarlijkse Dordt Sport Verkiezing georganiseerd. De jury kiest tijdens deze feestelijke avond de beste sportman, sportvrouw, sport­ploeg, sportcoach en het sporttalent van Dordrecht over het jaar 2018. De Dordt Sport Verkiezing is een feestelijke bijeenkomst waar sporters, bestuurders en beleidsbepalers elkaar ontmoeten, maar waar de (top)sporters centraal staan. Het is dé manier om te laten zien dat de stad trots op ze is en om de sport in Dordrecht aandacht te geven.

Sporters aanmelden
Aanmelden van sporters is mogelijk tot uiterlijk maandag 24 december via onderstaand formulier. [EDIT: Aanmelden van kandidaten is niet meer mogelijk] 
(Lees hier de criteria waaraan de kandidaten moeten voldoen.)

De jury buigt zich vervolgens over alle aangemelde sporters en kiest de genomineerden over het jaar 2018. De winnaars worden tijdens de verkiezing in maart bekend gemaakt. Let op: de genomineerden worden tussen derde week januari en eerste week maart professioneel geportretteerd t.b.v. de eregalerij 2018. Direct na de Sportverkiezing mag de genomineerde de foto meenemen naar huis.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Carola Blokland – c.b[email protected] of Elleke van der Feest – [email protected]

Dordtsport.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Bekijk onze privacyverklaring.