Schoolsportkriebels Beeball (Honkbal)

van 17:30 tot 18:30 Gratis Krommedijk 267 3300 AV Dordrecht Jongeren
09 mei

Wat is Schoolsportkriebels? Ook zo benieuwd wat Dordrecht te bieden heeft op het gebied van sport? Doe dan mee met Schoolsportkriebels en ontdek welke sport bij jou past. Deze activiteit is speciaal bedoeld voor kinderen uit groep 1 en 2 en wordt aangeboden tijdens reguliere Schoolsporttoernooien voor groep 3 t/m 8. Zo maak je niet alleen kennis met verschillende sporten, maar ook met verschillende clubs, sportlocaties én Schoolsport. Plezier en veelzijdig bewegen staan voorop en deelname is gratis!

Op woensdag 9 mei 2018 staat het Schoolsporttoernooi honkbal op de planning welke georganiseerd zal worden voor groep 3 t/m 8 van de Dordtse basisscholen. Dit schoolsportevenement honkbal zal gehouden worden honkbalvereniging the Hawks, Krommedijk 267.

Tijdens dit toernooi vindt ook Schoolsportkriebels Beeball plaats. Kinderen uit de groepen 1 en 2 kunnen gratis kennismaken met de sport honkbalDe proefles begint om 17:30 uur op het complex van de Hawks op de Krommedijk. De trainer is Ben Schouten en Jacob van Eijsden. Uiteraard is het mogelijk voor ouders om te blijven kijken en hun kind aan te moedigen.

Willen jullie graag deelnemen? Geef uw kind dan nu op! Vul het inschrijfformulier onder deze pagina in.

Delen

Waar

The Hawks
Krommedijk 267 3300 AV Dordrecht

Organisatie

Honkbalvereniging Hawks

Inschrijfformulier Schoolsportkriebels Honkbal

Schrijf je met dit formulier in voor Schoolsportkriebels Kabouter voetbal.