UITGESTELD – Summergames aanmelden Doortrappen Locatie Gravensingel

UITGESTELD – Summergames – Doortrappen locatie Gravensingel

Datum + tijd  De activiteiten zijn uitgesteld.
Exacte adres  Sporting Delta, Gravensingel 118
Omschrijving activiteit De eerste bijeenkomst van Doortrappen. Deze ochtend wordt u op een leuke wijze meegenomen met de geldende verkeersregels op de fiets. Veilig Verkeer Nederland zal deze sessie verzorgen in de kantine van Sporting Delta.Op woensdag 20 juli vindt Doortrappen plaats bij de parkeerplaats van Sporting Delta. Tijdens het ochtendprogramma zijn er 3 ‘workshoprondes’. U kunt hier een behendigheidsparcours op de fiets afleggen, er is een fietsenmaker die de fiets goed afstelt en u kunt functionele beweegoefeningen doen met een professional. Aansluitend volgt er een lunch en in de middag zal er een fietstocht zijn.

De kosten bedragen 5 euro per persoon (of 2,50 euro als u uw Dordt Pas kan laten zien) voor het programma van beide woensdagen. Het is noodzakelijk dat u beide woensdagen komt. Uiteraard krijgt u beide dagen een gratis bakje koffie of thee en zal op woensdag 20 juli de lunch worden verzorgd.

Aanmelden Aanmelden via onderstaand formulier is meteen voor beide activiteiten.
Meld je tijdens de activiteit ook nog even aan bij de Dordt Sportcoach.
Eventuele voorwaarden Mocht de activiteit, door bijvoorbeeld slecht weer, niet doorgaan, dan zal dit via de socials en planning (homepage Summer Games) van Dordt Sport gecommuniceerd worden. Bij activiteiten waar je voor moet aanmelden, kan dit ook extra via e-mail gebeuren. Dit zal uiterlijk 4 uur voor de activiteit bekend zijn.