UITGESTELD – Summer Games aanmelden Doortrappen Locatie Vorrinklaan

UITGESTELD – Summergames – Doortrappen locatie Vorrinklaan

Datum + tijd  De activiteiten zijn uitgesteld.
Adres  Parkeerplaats DeetosSnel, Vorrinklaan 202
Omschrijving activiteit Doortrappen plaats op de parkeerplaats bij DeetosSnel. Tijdens het ochtendprogramma zijn er 3 ‘workshoprondes’. Hierbij is er een behendigheidsparcours op de fiets, een fietsenmaker die de fiets goed afstelt en functionele oefeningen met een professional. Aansluitend volgt er een lunch en in de middag zal er een fietstocht zijn.
De tweede bijeenkomst wordt gegeven door Veilig Verkeer Nederland.De kosten bedragen 5 euro per persoon (of 2,50 euro als u uw Dordt Pas kan laten zien) – cash voor het gehele programma. Het is noodzakelijk dat u beide woensdagen komt. Uiteraard krijgt u beide dagen een gratis bakje koffie of thee en zal op woensdag 13 juli de lunch worden verzorgd.Neem uw eigen (elektrische) fiets mee!

 

Aanmelden Voor deze activiteit is aanmelden verplicht. Aanmelden is meteen voor beide activiteiten.
Maximaal 40 deelnemers.
Eventuele voorwaarden Mocht de activiteit, door bijvoorbeeld slecht weer, niet doorgaan, dan zal dit via de socials en planning (homepage Summer Games) van Dordt Sport gecommuniceerd worden. Bij activiteiten waar je voor moet aanmelden, kan dit ook extra via e-mail gebeuren. Dit zal uiterlijk 4 uur voor de activiteit bekend zijn.